torsdag 13. mai 2010

D for DisneyWorld


Som Petunia skrev i kommentaren min forrige uke kunne mitt innlegg denne uka fort ha blitt D for Drømmeferie. For dette er virkelig en Drømmeferie med stor D. Men jeg velger alikevel å bruke D'en min til DisneyWorld. For Magic Kingdom i DisneyWorld er nok den parken jeg har likt aller best av alle parkene vi har besøkt på denne Drømmeferien vår. Det er som et stort eventyr når man går inn i den parken synes jeg, og alle barndommens drømmer om å få være en del av tegnefilmene blir plutselig virkelig. Der vi ruslet rundt blandt Askepott, skjønnheten og Udyret, Mikke Mus og ikke minst Ole Brum. Og over alt rundt oss er alt velorganisert. Alt går på skinner og det er ingen lange køer noe sted. Og ikke minst er alt rent og ryddig. Det
går folk og soper gatene alle steder, og plukker opp små papirbiter fra bakken før de omtrent har landet. Og som ikke det er nok STØVSUGER de faktisk gatene. Når det gjelder ren natur har vi faktisk mye å lære av amerikanerne. Når vi kjører langs veiene her, enten det nå er store motorveier eller små gater er det aldri søppel å se langs veikanten - men hjemme ser det jo ut som vi kjører gjennom ei søppelfylling når snøen smelter og avslører vinterens synder.

Vel - vi nyter den siste snaue uka her i landet hvor alt er så stort - for det er faktisk helt sant.
Til vi sees igjen - ha det godt!!!

1 kommentar:

Petunia sa...

Drømmer og Disney går jo nærmest hånd i hånd det! Det er jo det mye av Disney sin tanke er - at man skal leve ut drømmene sine.
Misunner dere denne turen innom her! Tror det er en opplevelse for liten og stor.


E'en er allerede lagt ut siden det er Kristi Himmelfartsdag:)