onsdag 5. mai 2010

C for Continental

Lørdag tilbragte vi mange timer på en Continental flymaskin. For Islandske vulkaner la godviljen til og ingen askeskyer stoppet oss fra å komme av gårde på vår drømmeferie. Men for å komme til USA og Florida måtte vi altså tilbringe mange timer sammen med Continental's ansatte. Og i skrivende stund sitter jeg i en herlig leilighet i Orlando.

Men lørdag var altså en reisedag med stor R. Fra vi forlot hjemmet vårt til vi var på plass her tok det omtrent akuratt 24 timer. Først flydde vi med Coninental fra Gardermoen til Newark i New Jersey (like utenfor New York) Der skiftet vi fly, og hadde nye to timer på en litt mindre Continental. Vel framme var vi slitne og sultne, og guttene var veldig spente over å se "Amerika" med alle dens lys og reklameskilter. Nå har vi tilbrakt to hele dager her, og har funnet oss vel til rette. Vi nyter sol og varme, og i dag har vi gjort Magic Kingdom (en av Disneyparkene) Noe som var en stor opplevelse for både liten og stor.

Nå er det natt her i Orlando, og vi sitter og ser igjennom dagens bilder, blogger og koser oss med radiofrokosten på P4 på nett. :)
Internett er jammen fint for å holde kontakten med hjemlandet.

2 kommentarer:

TorAa sa...

Så godt å høre dere er vel fremme og ikke ble hindret av askeskyen.

Enig i at interentt er fantastisk og så enkelt å holde kontakt med hjemland, familie og venner. Og til og med høre de radioprogrammer man er vant med;))

Da har dere kanskje fått med dere at flyselskapet Continental snart er en saga blott? Fusjonerer med United Airlines, som blir navnet på det nye selskapet.

Petunia sa...

Så spennende dette blir for dere! Snakk om drømmeferie og det kommer du vel til å bruke på D!!!
Kjenner jeg er litt misunnelig;)